Biter 0 Opublikowano 17 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2014 Witam, potrzebuje skryptu na cobblex.Bo pobrałem plugin, ale jak chce wykopać ten blok pokazuję "Niestety, ten surowiec, nie wylatuje z tej rudy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 17 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2014 I skrypt ma pomóc? Jestem pewien, że to przez twój plugin na drop. Usuń anulowane wykopywania bloku, jakim jest ten z pobranego pluginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Biter 0 Opublikowano 17 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2014 I skrypt ma pomóc? Jestem pewien, że to przez twój plugin na drop. Usuń anulowane wykopywania bloku, jakim jest ten z pobranego pluginu.żebyście, napisali skrypt na cobblex. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lizak3 10 Opublikowano 17 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2014 (edytowane) Łap na Cobbley (jedno licho :p) Tworzy się komendą /cobbley Po zmieniaj sobie komunikaty itemy szanse [Code0:auto] https://code.skript.pl/KBpJ7zn9/ [/Code0:auto] Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 17 sierpnia 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Biter 0
Witam, potrzebuje skryptu na cobblex.
Bo pobrałem plugin, ale jak chce wykopać ten blok pokazuję "Niestety, ten surowiec, nie wylatuje z tej rudy"
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi