Mateusz Krefft 0 Opublikowano 17 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2016 Mam problem : Chciałbym stworzyć skrypt który po przekroczenia stanu kąta poniżej -50 dało mu obojętny efekt Z Góry dziękuje za chęć pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jahumen 292 Opublikowano 7 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2016 W minecrafcie nie da zrobic sie kąta o 50 stopniach, jedyne mozliwosci to 90, 180 i 270. A tak na serio: every 5 seconds: loop all players: if player's balance is less than -50 I tu nadajesz cokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 steel 18 Opublikowano 20 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2016 ony any move: if player's balance is less than -50: apply speed 2 to player for 60 seconds stop @jahumen mała poprawka jeżeli wgl. if loop-players' balance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jahumen 292 Opublikowano 20 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2016 @steel Twoj kod jest nieprawidlowy, czytaj bezsensowny. Wbrew pozorom bedzie lagowac bardziej niz moj (w takim przypadku) poza tym wystarczy obrocic myszka dookola siebie i bedziemy mieli szybkosc na 1h. Nie wierzysz? Sprawdz. steel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 steel 18 Opublikowano 20 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2016 (edytowane) @jahumen k. Racja, ale kto powiedział, że mój jest wydajniejszy ? every 5 real seconds: loop all players: if loop-player's balance is less than -50: if {speed::%loop-player%} is set: if difference between now and {speed::%loop-player%} is bigger or equals to 5 seconds: set {speed::%loop-player%} to now else: set {speed::%loop-player%} to now apply speed 2 to player for 5 seconds else: if {speed::%loop-player%} is set: delete {speed::%loop-player%} teraz powinno być lepiej. P.S. @jahumen dziena za poprawę Edytowane 21 marca 2016 przez steel jahumen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mateusz Krefft 0
Mam problem :
Chciałbym stworzyć skrypt który po przekroczenia stanu kąta poniżej -50 dało mu obojętny efekt
Z Góry dziękuje za chęć pomocy
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi