Shellowy 0 Opublikowano 8 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2016 Witam, potrzebuje skryptu na logowanie sie co 2sekundy, dokladnie chodzi mi o to ze... Jesli wejdzie jeden gracz na serwer to dopiero nastepny gracz moze wejsc za 2 sekundy. Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jahumen 293 Opublikowano 8 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2016 on join: if player has permission "wejdz.cooldown": set {wejscie} to now else: set {_joinspr.%player%} to difference between {wejscie} and now if {_joinspr.%player%} is less than 2 second: kick player due to "&4[AntyBOT] &cSproboj wejsc jeszcze raz!" set {wejscie} to now Będzie łapka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 8 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2016 @up orto! Sproboj?? Jak już pisze się sprobuj lub spróbuj jak to woli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jahumen 293 Opublikowano 8 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2016 sorki pomylka jestem na tablecie wiec pisalem na szybko, nie musisz sie do wszystkiego przyczepiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Shellowy 0
Witam, potrzebuje skryptu na logowanie sie co 2sekundy, dokladnie chodzi mi o to ze... Jesli wejdzie jeden gracz na serwer to dopiero nastepny gracz moze wejsc za 2 sekundy.
Dzieki.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi