MrClaasPL 4 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 (edytowane) s1.HardMOD.PL Cześć, jestem MrClaasPL i wraz z kolegą tworze serwer hardcore s1.HardMOD.PL jest to serwer hardcore Planowany start serwera jest zamierzany na koniec lutego początek marca A więc do rzeczy, poszukujemy kilku osób na serwer a mianowicie: Sponsora: Wymagania: - Wiek od 11 do 18 lat - Zaufanie - "Ogarnięcie" - Kontakt TS/Skype Oferujemy: - Administracje 15+ - Rangę "Sponsor" z uprawnieniami VIP'a - Kontakt TS/Skype - Pewność że serwer wypali - Zysk z serwera - Własny kanał na TS Developer (Programista): Wymagania: - Wiek od 12 do 18 lat - Zaufanie - "Ogarnięcie" - Umiejętność pisania pluginów - Kontakt TS/Skype Oferujemy: - Administracje 15+ - Rangę "Programista" z uprawnieniami administratora - Kontakt TS/Skype - Pewność że serwer wypali - Zysk z serwera - Własny kanał na TS Pozdrawiamy Ekipa HardMOD Edytowane 31 stycznia 2016 przez MrClaasPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdreammaster 39 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 JavaCoder to nie jest ktoś kto ci napisze wtyczkę ... Java to język programowania czyli wyższa szkoła jazdy lekko mówiąc nikt nie zna całej Javy . Ale na TECHNIKA się nadaje tylko proszę żeby nie udawać nie wiadomo kogo czyli nie mówić oficjalnie bo to trochę dziwne jeżeli ktoś mówi do mnie "proszę pana" a mam 14 lat Pisz na skype lub pw Skype: piotrek.burdzinski Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrClaasPL 4 Opublikowano 31 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 4 minuty temu, xdreammaster napisał: JavaCoder to nie jest ktoś kto ci napisze wtyczkę ... Java to język programowania czyli wyższa szkoła jazdy lekko mówiąc nikt nie zna całej Javy . Ale na TECHNIKA się nadaje tylko proszę żeby nie udawać nie wiadomo kogo czyli nie mówić oficjalnie bo to trochę dziwne jeżeli ktoś mówi do mnie "proszę pana" a mam 14 lat Pisz na skype lub pw Skype: piotrek.burdzinski Pozdro Sorry, technika nie szukam tylko programisty do pisania pluginów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdreammaster 39 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 @up o to chodzi tylko wiesz że to to samo chyba że nie dajecie dostępu do FTP bo jak nie dajecie to nie dzięki już mnie tak raz zrobili "dobra stary dzięki zrobiłem swoje nara a i masz bana bo nie chcemy więcej administracji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrClaasPL 4 Opublikowano 31 stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 (edytowane) Godzinę temu, xdreammaster napisał: @up o to chodzi tylko wiesz że to to samo chyba że nie dajecie dostępu do FTP bo jak nie dajecie to nie dzięki już mnie tak raz zrobili "dobra stary dzięki zrobiłem swoje nara a i masz bana bo nie chcemy więcej administracji" nie chodzi o to poprostu nie chcemy miec wszystkich pluginow z internetu,jak bym robil inny serwer typu lobby to bys spokojnie mial technika Edytowane 31 stycznia 2016 przez MrClaasPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdreammaster 39 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 @up rozumiem i tak już nie mogę bo mam cały czas zawalony więc nic bym nie napisał 4 serwery mi wystarczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 Ok. Jaki przewidujecie budżet od sponsora na serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrClaasPL 4 Opublikowano 1 lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 27 minut temu, mrkacperek napisał: Ok. Jaki przewidujecie budżet od sponsora na serwer? 30 zl (SMS/PSC/PAYPAL) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrClaasPL 4 Opublikowano 2 lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2016 Proszę o zamknięcie tematu Dziękuje Proszę o zamknięcie tematu Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi