Usunięty#3034 0 Opublikowano 23 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2016 Zrobi by mi ktoś skrypt na to że po wejściu na serwer teleportuje na spawn, jeśli ktoś nie ma permissi np hub.itemy to nie może zmienić kolejności itemów w eq, nie może dropić itp... + Że pogoda, czas są zawsze takie same Z góry dzięki za pomoc :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ry sieł 10 Opublikowano 29 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2016 on join: wait 10 ticks execute player command "spawn" every 20 ticks: execute console command "day" execute console command "weather clear" on drop: if player hasn't permission "hub.itemy": cancel event 9 linijek kodu ;v To nie takie trudne c; przy dołączeniu: czekamy 0,5 sekundy teleportujemy gracza na spawn co 1 sekundę: ustaw czas na dzień ustaw pogodę na czystą przy wyrzuceniu itemu: gracz nie ma uprawnienia "hub.itemy": anuluj wydarzenie, wróc itemek do ekwipunku gracza Przetłumaczyłem to na język polski c; Żebyś zrozumiał co robi każda linijka Jakiś lajkacz? c; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#3034 0
Zrobi by mi ktoś skrypt na to że po wejściu na serwer teleportuje na spawn, jeśli ktoś nie ma permissi np hub.itemy to nie może zmienić kolejności itemów w eq, nie może dropić itp...
+ Że pogoda, czas są zawsze takie same
Z góry dzięki za pomoc :F
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi