koveek 34 Opublikowano 15 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2014 Mogl by ktos dla mnie napisac taki skrypt na anty reklame.ze jak ktos napisze np jakies ip to zeby go banowalo na 10 minut i zeby na czacie pojawil sie napis ze probowal zareklamowac serwer. I zeby byla taka permissja ze jak ktos ja ma to moze reklamowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 15 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2014 (edytowane) on chat: if message contains "csrv" or "hostmc" or "gomc" or "srvmc" or ".pl": if player doesn't have permission "sutek": cancel event execute console command "ban %player% 10m Ban za reklame" broadcast "%player% probowal zareklamowac serwer" Edytowane 15 czerwca 2014 przez DonFallingCookie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 15 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2014 player don't have permissions "skript.antyspam.admin" or "skript.antyspam.reklama": set {ugraj} to 1 if message contains "skroc.pl" or "skroc pl" or "latwy.pl" or "latwy pl" or "urwij.pl" or "urwij pl" or "enchant" or "muzeum": # or "Ciastk" or "ciastk" or "muzeum" or "mcsquare" or "potkar" or "enchant" or "pln" or "vip" set {ugraj} to 2 if {ugraj} is 1: message contains " IP" or " csrv" or " gomc" or " eu" or " net" or " zapraszam na serwer" or " tk" or " com" or " maxc" or " ench" or " jee" or " mc" or " fhmc" or " mcsv" or " pl" or ".csrv" or ".gomc" or ".eu" or ".net" or ".tk" or ".com" or ".maxc" or ".ench" or ".jee" or ".mc" or ".fhmc" or ".mcsv" or ".pl": cancel event send "[{@logo}&f]&aZakaz reklamowania!"Mój skrypt obsługuje wyjątki, bo czasami gracz chce coś napisać(słowo) i wywala warna o reklamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koveek 34 Opublikowano 22 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2014 OK DZIEKUJE ;) //Zamykam ~Żyraf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
koveek 34
Mogl by ktos dla mnie napisac taki skrypt na anty reklame.
ze jak ktos napisze np jakies ip to zeby go banowalo na 10 minut i zeby na czacie pojawil sie napis ze probowal zareklamowac serwer.
I zeby byla taka permissja ze jak ktos ja ma to moze reklamowac.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi