Skocz do zawartości
  • 0

Anty reklama

koveek

Pytanie

Mogl by ktos dla mnie napisac taki skrypt na anty reklame.

ze jak ktos napisze np jakies ip to zeby go banowalo na 10 minut i zeby na czacie pojawil sie napis ze probowal zareklamowac serwer.

I zeby byla taka permissja ze jak ktos ja ma to moze reklamowac.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Gość DonFallingCookie
on chat:	if message contains "csrv" or "hostmc" or "gomc" or "srvmc" or ".pl":		if player doesn't have permission "sutek":			cancel event			execute console command "ban %player% 10m Ban za reklame"			broadcast "%player% probowal zareklamowac serwer"
Edytowane przez DonFallingCookie

• 0
        player don't have permissions "skript.antyspam.admin" or "skript.antyspam.reklama":                set {ugraj} to 1                if message contains "skroc.pl" or "skroc pl" or "latwy.pl" or "latwy pl" or "urwij.pl" or "urwij pl" or "enchant" or "muzeum":	# or "Ciastk" or "ciastk" or "muzeum" or "mcsquare" or "potkar" or "enchant" or "pln" or "vip"                        set {ugraj} to 2                if {ugraj} is 1:                        message contains " IP" or " csrv" or " gomc" or " eu" or " net" or " zapraszam na serwer" or " tk" or " com" or " maxc" or " ench" or " jee" or " mc" or " fhmc" or " mcsv" or " pl" or ".csrv" or ".gomc" or ".eu" or ".net" or ".tk" or ".com" or ".maxc" or ".ench" or ".jee" or ".mc" or ".fhmc" or ".mcsv" or ".pl":                                cancel event                                send "[{@logo}&f]&aZakaz reklamowania!"

Mój skrypt obsługuje wyjątki, bo czasami gracz chce coś napisać(słowo) i wywala warna o reklamie.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...