koveek 34 Opublikowano 15 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2014 Mogl by ktos dla mnie napisac taki skrypt ze gracze moga np co 5 sekund pisac na czacie a jezeli ma sie uprawnienie to mozna pisac non-stop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 15 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2014 (edytowane) variables:{czas.%player%} = 1options:czas: 5on chat:if player has permission "chat":stopelse:if {czas.%player%} is 1:set {czas%player%} to 0wait {@czas} secondsset {czas.%player%} to 1else:cancel eventsend "Musisz poczekać zanim napiszesz kolejna wiadomość!"[/code=auto:0] //przepraszam za brak dania spacji, ale jestem na telefonie[xx] Wysłane z mojego SGY [xx] Edytowane 15 czerwca 2014 przez tropereks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koveek 34 Opublikowano 15 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2014 (edytowane) spoko dziala dzieki :) Zamykam ~Dragon Edytowane 15 czerwca 2014 przez PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
koveek 34
Mogl by ktos dla mnie napisac taki skrypt ze gracze moga np co 5 sekund pisac na czacie a jezeli ma sie uprawnienie to mozna pisac non-stop.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi