Masdas Rasda 1 Opublikowano 16 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2016 (edytowane) tak o bloki A i B to działki z cuboidem chodzi o to żeby można było mieć jeden gracz ma blok A vip ma blok B problem polega na tym ze gdy gracz postawi ten blok A to jak kupi Vipa to moze tez blok B a ja chcę żeby mógł mieć jeden czyli ma gracza z blokem A i kupił Vip'a i w tym momencie musi zniszczyć ten A by móc postawić blok B. I również odwrotnie jak ma Vip'a z blokiem B i Vip się skończył i chce postawić A blok to pierw musi zniszczyć blok B. jak ktoś ogarnia o co mi chodzi to proszę o pomoc bo nie mam pojęcia jak takie coś napisać. Edytowane 16 stycznia 2016 przez Masdas Rasda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 27 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2016 Options: blok: Stone On place of {@blok}: If {b.%player%} is "1": Cancel event Send " Musisz zniszczyc poprzedni blok" Else: Set {b.%player%} to "1": Nie testowane i gracze muszą od nowa stawiać te bloki bo inaczej nie wykryje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Masdas Rasda 1
tak o bloki A i B to działki z cuboidem chodzi o to żeby można było mieć jeden
gracz ma blok A
vip ma blok B
problem polega na tym ze gdy gracz postawi ten blok A to jak kupi Vipa to moze tez blok B
a ja chcę żeby mógł mieć jeden czyli ma gracza z blokem A i kupił Vip'a i w tym momencie musi zniszczyć ten A by móc postawić blok B.
I również odwrotnie jak ma Vip'a z blokiem B i Vip się skończył i chce postawić A blok to pierw musi zniszczyć blok B.
jak ktoś ogarnia o co mi chodzi to proszę o pomoc bo nie mam pojęcia jak takie coś napisać.
Edytowane przez Masdas RasdaOdnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi