Skocz do zawartości
  • 0

Problem z dodaniem craftingu

ABS

Pytanie

Witam, próbuje nauczyć się robienia nowych craftingów i już na samym początku napotkałem problem.. 

Przy zastosowaniu tego kodu (znaleziony gdzieś na tym forum): 

# Przykladowy crafting# Data: 2014-06-11# Autor: Ja! on script load:        register new shaped recipe for redstone ore using redstone dust, redstone dust, redstone dust, redstone dust, redstone dust, redstone dust, redstone dust, redstone dust, redstone dust 

Otrzymuje w konsoli taki oto błąd:

Dołączona grafika

Inne informacje:

• Spigot 1.7.9 
  • Skript i SkriptPlus zainstalowane

Zły dział. Przenoszę do Skript>Dodatki>SkriptPlus ~Dragon

Edytowane przez PoweredDragon

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

SkAddonLib zainstalowałem zaraz po napisaniu tematu, ponieważ znalazłem tutaj o nim informację i "nagle" ruszył i skript+ jak i zadziałał magicznie crafting. Tak czy inaczej dzięki za pomoc ale nie obiecuje, że nie będę o nic więcej pytał :D

Edit: A mógłbyś mi na szybko podrzucić informację o tym jak zrobić aby ten item miał inny wygląd? Np się świecił lub abym mógł dodać własną ikonkę do resource packa?

Edytowane przez ABS

• 0
on script load:    register new shaped recipe for nameditemstack "item;nazwa;opis" using stone, using stone, using stone, using stone, using stone, using stone, using stone, using stone, using stone,

Z tego co zauważyłem w błędzie serwera to nie powinno tam być

using

przy każdym stone. Tak czy inaczej to i tak nie odpowiada na moje pytanie: (..) żeby item miał inną ikonkę, lub się świecił czy coś.

Edytowane przez ABS

• 0

ikonkę mógłbym dodać do resource packa (wiem, że można) ale głównie chodziło mi o "załadowanie" jej do tego itemu. Szukałem w dokumentacji ale jakoś nic nie znalazłem. A enchant stone'a na sharpness V nic nie daje bo się nie świeci :D

1 temat = 1 problem. Zamykam ~Dragon

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...