kuba5x 0 Opublikowano 29 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 Witam. Potrzebuję skryptu, ze gdy kopiemy kilofem o nazwie Szybki kopacz 1 , to daje nam efekt haste 1 , a gdy kopiemy kilofem o nazwie Szybki kopacz 2 to daje nam efekt haste 2 , i zeby schodziły użycia z tych kilofów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 29 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 every 1 second: loop all players: if tool of loop-player is diamond pickaxe named "&a&LSzybki Kopacz&6&lI": apply haste 1 to the loop-player for 1 seconds every 1 second: loop all players: if tool of loop-player is diamond pickaxe named "&a&LSzybki Kopacz&6&lII": apply haste 2 to the loop-player for 1 seconds Command /kopacz []: Permission: kopacze.skript Trigger: IF ARG 1 is " 1": Give player diamond pickaxe named "&a&lSzybki Kopacz &6&lI" Send "kopacz !!!!!!!" IF ARG 1 is "2": Give player diamond pickaxe named "&a&lSzybki Kopacz &6&lII" Send "kopacz !!!!!!!" IF ARG 1 is not set: Give player diamond pickaxe named "&a&lSzybki Kopacz &6&lI" Give player diamond pickaxe named "&a&lSzybki Kopacz &6&lII" Send "kopacze !!!!!!!" Sora że tak ale jestem na telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kuba5x 0 Opublikowano 29 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 Nie działa, gdy trzymam byle jaki kilof to mam efekt haste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 29 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 (edytowane) W dniu 29.12.2015 o 15:58, kuba5x napisał: Nie działa, gdy trzymam byle jaki kilof to mam efekt haste Ten będzie działał bo mam u siebie na serwerze a tamto było pisane z telefonu Edytowane 15 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kuba5x 0 Opublikowano 29 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 Mogłbyś usunąć że się kilof sam naprawia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdreammaster 39 Opublikowano 29 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 @kuba5x Dafq nie naprawia się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kuba5x 0
Witam. Potrzebuję skryptu, ze gdy kopiemy kilofem o nazwie Szybki kopacz 1 , to daje nam efekt haste 1 , a gdy kopiemy kilofem o nazwie Szybki kopacz 2 to daje nam efekt haste 2 , i zeby schodziły użycia z tych kilofów.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi