AlfonsikPL 0 Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 Chodzi mi oto żeby logowanie odbywało się na spawnie a nie na kordach co byliśmy ostatnio (Wiem że da się to gdzieś ustawić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 Jaki plugin na logowanie? Authme, Logit ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AlfonsikPL 0 Opublikowano 5 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 Authme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 W configu od AuthMe szukasz - teleportUnAuthedToSpawn I dajesz z false na true. I jeszcze zmien saveQuitLocation (chyba tak sie nazywa) na true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AlfonsikPL 0
Chodzi mi oto żeby logowanie odbywało się na spawnie a nie na kordach co byliśmy ostatnio (Wiem że da się to gdzieś ustawić)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi