Denisq9 0 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 (edytowane) Witajcie, potrzebuje do godziny 16:50 skrypt na komendę /spawner Chodzi o to, że gdy patrzymy na spawner i po wpisaniu /spawner krowa zamienia nam się spawner krów. I żeby to kosztowało 500$ Z góry dziękuje i proszę o jak najszybszą odpowiedź! Edytowane 4 grudnia 2015 przez Denisq9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skynets 57 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 Skryptu nie mam, ale mam plugin:)Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 (edytowane) Wymaga Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Kod: command /spawner [<text>]: trigger: target block is monster spawner: arg-1 is "cow": player's balance >= 1000: remove 1000 from player's balance set {_l} to location of target block set spawner {_l} to arg-1 send "&aZmieniles typ spawnera." stop send "&cZeby zmienic typ spawnera potrzebujesz 1000$." stop send "&cNiepoprawny argument." stop send "&cMusisz patrzec na spawner aby zmienic jego typ." Kod znalazłem na necie. Komenda /spawner cow Edytowane 4 grudnia 2015 przez xMateuszP0L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Denisq9 0 Opublikowano 4 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 @xMateuszP0L Dzięki, zaraz odpisze czy działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 (edytowane) 27 minut temu, Denisq9 napisał: @xMateuszP0L Dzięki, zaraz odpisze czy działa. Działa w 100% sam testowałem Tylko nie da się zrobić komendy /spawner krowa @EDIT Zmien tam 1000 na 500 Edytowane 4 grudnia 2015 przez xMateuszP0L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Denisq9 0 Opublikowano 4 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 @xMateuszP0L Jak wgrałem plugin Umbaska, inne skrypty przestał mi działać (pokazywało błędy), więc usunąłem. Ale to nie szkodzi, bo już nie potrzebuje skryptu. Poszukam lub napisze już sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 (edytowane) @Denisq9 Co?! jak to inny dodatek może ci skrypty crashować 0-0 pokaż crashe Edytowane 4 grudnia 2015 przez xMateuszP0L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Denisq9 0 Opublikowano 5 grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 Nie, już usunąłem plugin oraz skrypt. Temat można zamknąć już nie potrzebuje. Dziękuje za zaangażowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Denisq9 0
Witajcie,
potrzebuje do godziny 16:50 skrypt na komendę /spawner
Chodzi o to, że gdy patrzymy na spawner i po wpisaniu /spawner krowa zamienia nam się spawner krów. I żeby to kosztowało 500$
Z góry dziękuje i proszę o jak najszybszą odpowiedź!
Edytowane przez Denisq9Odnośnik do komentarza
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi