Denisq9 0 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 Witajcie, prosiłbym kogoś o pomoc w napisaniu skryptu na Tab. Do rzeczy, w załączniku dałem screena i już opisuje jak to ma wyglądać. . . . W rubryce nr 1 chciałbym zamieścić na samej górze napis Gracze, a pod napisem liste graczy znajdujących się na serwerze W rubryce nr 2 chciałbym zamieścić na górze napis VIPY, a pod napisem liste vipów W rubryce nr 3 chciałbym zamieścić administrację. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 1 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2015 Z wielką chęcią bym ci pomógł lecz nie znalazłem nic na necie o tym TAB'ie Tu masz coś o tab: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Denisq9 0
Witajcie,
prosiłbym kogoś o pomoc w napisaniu skryptu na Tab. Do rzeczy, w załączniku dałem screena i już opisuje jak to ma wyglądać.
.
.
.
W rubryce nr 1 chciałbym zamieścić na samej górze napis Gracze, a pod napisem liste graczy znajdujących się na serwerze
W rubryce nr 2 chciałbym zamieścić na górze napis VIPY, a pod napisem liste vipów
W rubryce nr 3 chciałbym zamieścić administrację.
Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi