Pi3GUS3K 0 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 (edytowane) Witam, Mam problem z zmiana variablesu gracza, ktory ma zostac wylosowany z zmiennej grupowej c:Troche bardziej po ludzku: jak ktos wygra w lottku z 2 milionow uczestnikow, to chce, zeby wyslalo mu przelew :u Mam nadzieje, ze na dzisiejszy wieczor, otrzymam odpowiedz :3@edit. Nie moglem nic znalesc oprocz losowania gracza z puli i dania mu itemu, po czym sprawdzenia czy ma dany item: give a diamond to a random player out of {zmienna::*}if player have a diamond Tak dla ludzi, ktorzy mieli podobry problem jak ja, mozna zamknac :) Edytowane 31 sierpnia 2015 przez Pi3GUS3K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pi3GUS3K 0
Witam,
Mam problem z zmiana variablesu gracza, ktory ma zostac wylosowany z zmiennej grupowej c:
Troche bardziej po ludzku: jak ktos wygra w lottku z 2 milionow uczestnikow, to chce, zeby wyslalo mu przelew :u
Mam nadzieje, ze na dzisiejszy wieczor, otrzymam odpowiedz :3
@edit.
Nie moglem nic znalesc oprocz losowania gracza z puli i dania mu itemu, po czym sprawdzenia czy ma dany item:
give a diamond to a random player out of {zmienna::*}
if player have a diamond
Tak dla ludzi, ktorzy mieli podobry problem jak ja, mozna zamknac :)
Edytowane przez Pi3GUS3KOdnośnik do komentarza
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi