Nieaktywny Opublikowano 24 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2015 (edytowane) Pierwszy kod:Na odpychanie wszystkich graczy tzn knockback.Drugi kod:Tam gdzie się patrzę tworzą się particlesy przez 5 bloków w tą stronę. (5 Meters)Trzeci Kod:Damage by 5 heart Chcę aby ten kod nie ranił osoby która klika przedmiot który to wywołuje (ten kod) ale wszystkie inne na serwerze.Mam nadzieje że do 20:00 będę to mieć. Edytowane 24 sierpnia 2015 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GlobooX 45 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Mam nadzieje że do 20:00 będę to mieć. Wiesz, że "zlecenie" zazwyczaj oznacza "Zrobisz mi a ja Ci zapłacę". Chętni bym Ci to napisał ale doszedłem do wniosku, że nie fajnie napisałeś posta i Ci tego nie napiszę.. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Pierwszy kod:
Na odpychanie wszystkich graczy tzn knockback.
Drugi kod:
Tam gdzie się patrzę tworzą się particlesy przez 5 bloków w tą stronę. (5 Meters)
Trzeci Kod:
Damage by 5 heart
Chcę aby ten kod nie ranił osoby która klika przedmiot który to wywołuje (ten kod) ale wszystkie inne na serwerze.
Mam nadzieje że do 20:00 będę to mieć.
Edytowane przez NieaktywnyOdnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi