Skocz do zawartości
  • 0

Skrypt na złodzieja

Berni73

Pytanie

Witam

Czy mógłby ktoś napisać dla mnie skrypt na złodzieja.

Miałby on działać na dwóch zasadach po przydzieleniu permisji do obu jednoczenie poprzez jedną permisje.

- Pierwsza z zasad działania polegała by na tym że po kliknięciu ppm (kucając) ma 30% szansy na zobaczenie inventory innego gracza i możliwości zabrania dowolnego itemu przenosząc go do swojego inventory. Jeśli się nie uda złodziejowi to graczowi okradanemu wyskakuje komunikat o próbie kradzieży (złodziejowi też pokazuje sie komunikat o nie powodzeniu), jeśli się uda żaden komunikat się nie pokazuje.

- Druga zasada działania polegała by na tym ze craftując item o nazwie "wytrych" (crafting taki jak Tripwire Hook "Zaczep na linkę") także ma 30% na włamanie się do skrzyni i możliwość zabrania dowolnego itemu/ów z niej. Jeśli się nie uda wytrych przepada.(jeśli się da to włamanie omijając zabezpieczenia z PreciousStones a jak się nie da to proszę o dopisanie zabezpieczenia na skrzynki)

Bardzo bym prosił o taki skrypt.

Z góry dziękuję ;)

Edytowane przez Berni73

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

nie używam więc jeśli potrafisz taki napisać to masz wolną rękę ;) 
+ fajnie by było jakby blokował także drzwi (serwer na 1.7.9). no i złodziej żeby mógł je otwierać wytrychem a do inventory włamywał się przez inny item o nazwie "rękawica złodzieja" no i permije jakieś do tego też mile widziane :)

• 0

Zalezy bo jesli ten plugin blokuje drzwi czy skrzynie na jakims tam terenie moga byc jakies bugi ale to sie zobaczy jak Ci dam to. Ps chcesz miec ustawienia np szansairondoor: 30 ?
szansawooddoor: 60 ?
Crafting ten sam co do wytrychu do skrzynek ?
Czy drzwi maja by blokowane jakos czy ogolnie maja byc zablokowane ?

• 0

daj opcję zmiany szans na włamanie się do drzwi (więc obojentne mi jakie bedą domyslne)

co do craftingu też jakbyś mógł zostawić mi wolna rękę zminy było by fajnie ;)

blokada drzwi i skrzynek... hm... nie wiem moze tabliczką gdzie będzie pisać kogo z możliwością dopisania więcej osób.

ps. ten plugin blokuje osoba spoza cuba więc chyba będzie lipa :/ ale zobaczę może da sie wyłączyć to wtedy bedzie się blokowało pluginem od Ciebie :D

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...