vitkowski 5 Opublikowano 13 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2015 Witam! od pewnego czasu przeszukuje forum w poszukiwaniu opcji która pozwoli mi na przekazanie informacji za pomocą książki.Chodzi mi dokładnie o to aby za pomocą przykładowo komendy "/informacja" otwierała się zapisana książka z jakąś informacją Moje pytanie: Czy istnieje coś takiego, czy jest to zawarte w skripcie a jeśli istnieje to jak tego używać?Z góry dzięki za odpowiedzi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 14 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2015 nie ma takiego czegoś jest plugin essentials i tam masz book's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vitkowski 5
Witam!
od pewnego czasu przeszukuje forum w poszukiwaniu opcji która pozwoli mi na przekazanie informacji za pomocą książki.
Chodzi mi dokładnie o to aby za pomocą przykładowo komendy "/informacja" otwierała się zapisana książka z jakąś informacją
Moje pytanie: Czy istnieje coś takiego, czy jest to zawarte w skripcie a jeśli istnieje to jak tego używać?
Z góry dzięki za odpowiedzi. :)
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi