Reklamator 3 Opublikowano 28 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2015 Poprosze skript w którym że jak ktoś zdobył coś na survivalu to mu to zostaje a jak wybiera creative to ma to co wzioł z creative a jak znów zmieni na survival żeby mu tych z creative nie dało na survival itemów kumacie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 29 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2015 Plugin MultiVerseCore i dodatek InventoryLINK: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!LINK DO EQ: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reklamator 3 Opublikowano 30 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2015 Plugin MultiVerseCore i dodatek InventoryLINK: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!LINK DO EQ: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!te pluginy zrobią odzielne inventory creative,survival???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reklamator 3 Opublikowano 3 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 a to działa że mam np OP lub * uprawnienia to ja moge mieć to samo na creative to co na survivalu ;p ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aKmE 1 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Polecam użyć creativecontrol.W tym pluginie masz oddzielne eq na survivalu i na creatywnym. Link : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Reklamator 3
Poprosze skript w którym że jak ktoś zdobył coś na survivalu to mu to zostaje a jak wybiera creative to ma to co wzioł z creative a jak znów zmieni na survival żeby mu tych z creative nie dało na survival itemów kumacie ???
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi