rresz 1 Opublikowano 28 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2015 Witam czy wykona mi ktoś krótki skrypt na przesylanie pieniedzy ? , wiem ze jest to w essentials ale nie wykożystuje tego do pieniedzy tylko do punktow skywars :Dz góry dzieki za rozwiazanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rresz 1 Opublikowano 29 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2015 (edytowane) Odświeżam Edytowane 1 lipca 2015 przez rresz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 29 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2015 np takie coś ?command /hajs [<player>] [<text>]: trigger: if arg 1 is player: if arg 2 is set: console command "money take %arg 1% %arg 2%"Napisz za co itp. xSztixPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rresz 1 Opublikowano 30 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2015 Tylko że gdy ma taka ilość kasy itp i gdy gracz jest offline wiesz , tak jak dziala essentials :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rresz 1 Opublikowano 2 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2015 Odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rresz 1
Witam czy wykona mi ktoś krótki skrypt na przesylanie pieniedzy ? , wiem ze jest to w essentials ale nie wykożystuje tego do pieniedzy tylko do punktow skywars :D
z góry dzieki za rozwiazanie :)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi