lukin145 5 Opublikowano 25 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 Witam,Prosze o napisanie skryptu na anty makro/Dubleclick/Triple...Jezeli ktos ma duble to nie przyjmuje mu damage + bije go po 0.01 hp damage be 00.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 25 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 lol nie ma 0.01 serca, jest jedno serce i pół serca XDDon damage: attacker is a player difference between {am::attacker%} and now is less than 0.8 ticks: cancel event damage attacker by 0.5 hearts loop all players: loop-player has permission "makro": send "%attacker% ma makro" to loop-player set {am::attacker%} to now Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukin145 5 Opublikowano 25 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 a by dostawal admin wiadomosc o tym kto ma makro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 25 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2015 Wysyła wiadomśc do każdego z uprawnieniem "makro" a teraz polajkuj mi posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lukin145 5
Witam,
Prosze o napisanie skryptu na anty makro/Dubleclick/Triple...
Jezeli ktos ma duble to nie przyjmuje mu damage + bije go po 0.01 hp damage be 00.1
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi