Skocz do zawartości
  • 0

Loop gui

Adonsekk
 Udostępnij

Pytanie

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
on join:    wait 1 tick    if {LiveHARD::Autoryzjacja::PierwszeWejscie::%player%} is not set:        wait 1 tick        open chest with 1 rows named "&4Autoryzacja AntyBOT" to player        format slot 5 of player with 1 of diamond named "&4&lKliknij" to close then run [function "autoryzacja-fc" {player}]        stopmethod "autoryzacja-fc" {gracz}:    set {_player} to arg{1};    set {LiveHARD::Autoryzjacja::PierwszeWejscie::%{_player}%} to true    stop

W tym co ja wprowadziłem wymagany jest WildSkript, myślę że o to Ci chodziło - jeśli nie to napisz.

Edytowane przez KiszonaBestia

• 0

Masz tutaj to, a co do błędu.. tak jak mówiłem musisz pobrać sobie WildSkript aby to działało.

on join:    wait 1 tick    if {LiveHARD::Autoryzjacja::PierwszeWejscie::%player%} is not set:        wait 1 tick        open chest with 1 rows named "&4Autoryzacja AntyBOT" to player        format slot 5 of player with 1 of diamond named "&4&lKliknij" to close then run [function "autoryzacja-fc" {player}]        stopon close inventory:    if {LiveHARD::Autoryzjacja::PierwszeWejscie::%player%} is not set:        wait 1 tick        open chest with 1 rows named "&4Autoryzacja AntyBOT" to player        format slot 5 of player with 1 of diamond named "&4&lKliknij" to close then run [function "autoryzacja-fc" {player}]        stopmethod "autoryzacja-fc" {gracz}:    set {_player} to arg{1};    set {LiveHARD::Autoryzjacja::PierwszeWejscie::%{_player}%} to true    stop

• 0
@up
????

17:45:36 [sEVERE] '[function "autoryzacja-fc" {player}]' is not a text (AntyBot.sk, line 39: format slot 5 of player with 1 of diamond named "&4&lKliknij" to close then run [function "autoryzacja-fc" {player}]')
17:45:36 [sEVERE] '[function "autoryzacja-fc" {player}]' is not a text (AntyBot.sk, line 45: format slot 5 of player with 1 of diamond named "&4&lKliknij" to close then run [function "autoryzacja-fc" {player}]')
17:45:36 [iNFO] [skript] Encountered 2 errors while reloading AntyBot.sk!
17:45:39 [iNFO] Plugins (25): WorldEdit, Skript, Essentials, ***, SkQuery, WorldBorder, ProtocolLib, WorldGuard, NoCheatPlus, UniqueMOTD, EffectInv, MaxBans, Shopkeepers, UnknownCommandMessage, AntyFavoring, WildSkript, EssentialsChat, PermissionsEx, JaszczuStone, ***, Vault, EssentialsSpawn, AZRank, LogIt, ChestCommands
Edytowane przez Adonsekk

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...