Adonsekk 0 Opublikowano 14 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 (edytowane) Witam mam problem z pewnym loop Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! z gory dziena :) #editChodzi mi o to zęby tylko 1 raz się autoryzować czyli jak naklikne na diament to więcej razy nie otworzy sie GUI Edytowane 14 czerwca 2015 przez Adonsekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Naami 39 Opublikowano 14 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 (edytowane) on join: wait 1 tick if {LiveHARD::Autoryzjacja::PierwszeWejscie::%player%} is not set: wait 1 tick open chest with 1 rows named "&4Autoryzacja AntyBOT" to player format slot 5 of player with 1 of diamond named "&4&lKliknij" to close then run [function "autoryzacja-fc" {player}] stopmethod "autoryzacja-fc" {gracz}: set {_player} to arg{1}; set {LiveHARD::Autoryzjacja::PierwszeWejscie::%{_player}%} to true stopW tym co ja wprowadziłem wymagany jest WildSkript, myślę że o to Ci chodziło - jeśli nie to napisz. Edytowane 14 czerwca 2015 przez KiszonaBestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adonsekk 0 Opublikowano 14 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 @up Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (chodzi mi o to gdy pierwszy raz wejdziemy na serwer otwiera sie GUI musimy w nim klniknac diament i wtedy jest potwierdzona AUTORYZACJA a gdy wylaczymy GUI to ono jeszcze raz sie wlaczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Naami 39 Opublikowano 14 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 Masz tutaj to, a co do błędu.. tak jak mówiłem musisz pobrać sobie WildSkript aby to działało.on join: wait 1 tick if {LiveHARD::Autoryzjacja::PierwszeWejscie::%player%} is not set: wait 1 tick open chest with 1 rows named "&4Autoryzacja AntyBOT" to player format slot 5 of player with 1 of diamond named "&4&lKliknij" to close then run [function "autoryzacja-fc" {player}] stopon close inventory: if {LiveHARD::Autoryzjacja::PierwszeWejscie::%player%} is not set: wait 1 tick open chest with 1 rows named "&4Autoryzacja AntyBOT" to player format slot 5 of player with 1 of diamond named "&4&lKliknij" to close then run [function "autoryzacja-fc" {player}] stopmethod "autoryzacja-fc" {gracz}: set {_player} to arg{1}; set {LiveHARD::Autoryzjacja::PierwszeWejscie::%{_player}%} to true stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adonsekk 0 Opublikowano 14 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 (edytowane) @up???? 17:45:36 [sEVERE] '[function "autoryzacja-fc" {player}]' is not a text (AntyBot.sk, line 39: format slot 5 of player with 1 of diamond named "&4&lKliknij" to close then run [function "autoryzacja-fc" {player}]')17:45:36 [sEVERE] '[function "autoryzacja-fc" {player}]' is not a text (AntyBot.sk, line 45: format slot 5 of player with 1 of diamond named "&4&lKliknij" to close then run [function "autoryzacja-fc" {player}]')17:45:36 [iNFO] [skript] Encountered 2 errors while reloading AntyBot.sk!17:45:39 [iNFO] Plugins (25): WorldEdit, Skript, Essentials, ***, SkQuery, WorldBorder, ProtocolLib, WorldGuard, NoCheatPlus, UniqueMOTD, EffectInv, MaxBans, Shopkeepers, UnknownCommandMessage, AntyFavoring, WildSkript, EssentialsChat, PermissionsEx, JaszczuStone, ***, Vault, EssentialsSpawn, AZRank, LogIt, ChestCommands Edytowane 14 czerwca 2015 przez Adonsekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Naami 39 Opublikowano 14 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 @up Pobierz sobie plugin WildSkript (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) kolego i wszystko będzie grać i buczeć. Sam sprawdzałem i te same błędy wyskakują gdy nie posiada się pluginu WildSkript :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Adonsekk 0
Witam mam problem z pewnym loop
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi