Skocz do zawartości
  • 0

Prośba o kilka skryptów.

aKmE
 Udostępnij

Pytanie

Witajcie,

Miałbym do was prośbe o napisanie dla mnie kilku skryptów :

1.Gdy gracz kliknie na tabliczke,to przenosi go na dane kordy,i czyści mu EQ.

2.Skrypt na ban.Chodzi mi oto że gdy gracz zostaje zbanowany i próbuje wejść,wyświetla się np. taka jakby ''tabela'' :

==========Nazwa serwrera/==========

|Zostałeś zbanowany przez :  

|Powód :                               ~~~Nie koniecznie musiałaby być taka,coś w tym guście.  

|Kup unbana tutaj >

3.Skrypt pozwalający na teleportacje na dane kordy na innym świecie.(Jestem np. na świecie ''nether'', i chce tp się na jakieś kordy na świecie ''world''.)

4.Anty reklama/blokada przekeństw.Jeśli takowy istnieje to prosiłbym o link ;)

5.Bossbar odpowiednio napełniony do ilości osób na serwerze. (Jeśli jest pół serwera to jest w połowie pusty itp itd.)

Z góry dziękuje za zainteresowanie tematem. :)

Edytowane przez aKmE

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Wszystko można w pluginach :)

1.Gdy gracz kliknie na tabliczke,to przenosi go na dane kordy,i czyści mu EQ.

2.Skrypt na ban.Chodzi mi oto że gdy gracz zostaje zbanowany i próbuje wejść,wyświetla się np. taka jakby ''tabela'' :

==========Nazwa serwrera/==========

|Zostałeś zbanowany przez :  

|Powód :                               ~~~Nie koniecznie musiałaby być taka,coś w tym guście.  

|Kup unbana tutaj >

3.Skrypt pozwalający na teleportacje na dane kordy na innym świecie.(Jestem np. na świecie ''nether'', i chce tp się na jakieś kordy na świecie ''world''.)

4.Anty reklama/blokada przekleństw.Jeśli takowy istnieje to prosiłbym o link ;)

5.Boss bar odpowiednio napełniony do ilości osób na serwerze. (Jeśli jest pół serwera to jest w połowie pusty itp itd.)

1. Plugin: ServerSigns (Skrypt nie wymagany)
2. Plugin IBan Zkonfigurowany (Skrypt nie wymagany)
3. Nie wiem niestety ;C ale łatwe :) Czekaj aż sie doczekasz
4. 

on chat:    if message contains "csrv" or "hostmc" or "gomc" or "srvmc" or ".pl" or ench or fhmc or encz :        if player doesn't have permission "sutek":            cancel event            execute console command "ban %player% 10m Ban za reklame"            broadcast "%player% probowal zareklamowac serwer"#####################################################################command /reklama:[TAB]trigger:[TAB][TAB]broadcast "Pamietaj aby nie reklamowac serwera jak wasz kolega!"#####################################################################

5. Plugin BossMessage - Różne używanie komend.
Widzisz tak łatwo ;)
aha i tam gdzie tab to masz to zamienic na tab

• 0
on chat:    if message contains "csrv" or "hostmc" or "gomc" or "srvmc" or ".pl" or "ench" or "fhmc" or "encz" :        if player doesn't have permission "sutek":            cancel event            execute console command "ban %player% 10m Ban za reklame"            broadcast "%player% probowal zareklamowac serwer"

tu masz poprawiony chat ;)

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...