Zeluss 4 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2015 Moglby ktos mi napisac skrypt na ktory wykonuje komende /kit vip i daje kazdemu graczowi ktory jest online na serwerze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JacoobekXD 7 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 (edytowane) Tutaj : Edytowane 12 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zeluss 4 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 (edytowane) W dniu 18.04.2015 o 17:00, JacoobekXD napisał: Tutaj : Nie dziala zadnego efektu . Jak mozesz to z loop ;d bo ja nwm jak Edytowane 12 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2015 command /kitvipall: permission: kitvip.all trigger: loop all players: give Diamond Chestplate named "&bKit Vip" to loop-players give Diamond Helmet named "&bKit Vip" to loop-players give Diamond Boots named "&bKit Vip" to loop-players give Diamond Leggings named "&bKit Vip" to loop-players give Diamond Sword named "&bKit Vip" to loop-players send "&6Otrzymales kit vip :D" to loop-players send "&6Kazdy gracz online otrzymal kit vip ;)" to playerWyglada to tak ;)Musisz mi tylko napisać, co ma być w tym zestawie. Zeluss 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2015 weź pod uwagę to że on może chciał żeby kitvip dostali wszyscy gracze z odpowiednia permisja bądź ranga vip Zeluss 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2015 Moglby ktos mi napisac skrypt na ktory wykonuje komende /kit vip i daje kazdemu graczowi ktory jest online na serwerze :) Czytanie nie boli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zeluss 4 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2015 command /kitvipall: permission: kitvip.all trigger: loop all players: give Diamond Chestplate named "&bKit Vip" to loop-players give Diamond Helmet named "&bKit Vip" to loop-players give Diamond Boots named "&bKit Vip" to loop-players give Diamond Leggings named "&bKit Vip" to loop-players give Diamond Sword named "&bKit Vip" to loop-players send "&6Otrzymales kit vip :D" to loop-players send "&6Kazdy gracz online otrzymal kit vip ;)" to playerWyglada to tak ;)Musisz mi tylko napisać, co ma być w tym zestawie. Dobra dzieki :) Reszte ogarne sam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zeluss 4
Moglby ktos mi napisac skrypt na ktory wykonuje komende /kit vip i daje kazdemu graczowi ktory jest online na serwerze :)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi