JakubPL 1 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 Witam, jestem Jakub, mam prawie 17lat, interesuje się programowaniem,historią , lubie posłuchać sobie dobrej muzyki. Stronkę znalazłem przypadkiem podczas poszukiwania czegoś i odrazu się zarejestowałem :)Jeśli chcecie coś więcej o mnie wiedzieć to piszcie. Arturro43 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro43 146 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2015 Witaj Jacku Jakubie! Jak narazie jesteś jedną ze starszych osób na tym forum (xd). Mam nadzieję, że będziesz bardzo aktywny na forum, oraz że nauczysz się świetnie pisać skrypty! JakubPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipuer 13 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2015 (edytowane) Witaj Jakubie :) Edytowane 13 kwietnia 2015 przez filipuer JakubPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrevenPl 11 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2015 Sieka jakub! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi