#Aperture 278 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 Witam wszystkich. Mam laptopa Lenovo B570e. Nie jest to zbyt dobra konfiguracja(w internecie jest dużo info na temat specyfikacji), a za niedługo otrzymam Portal 2 ( urodziny za cztery miesiące c: ), w związku z czym mam pytanie: czy ta gra będzie płynnie działać na tej specyfikacji? Chodzi mi głównie o procesor, ponieważ Taktowanie rdzeni się nie sumuje Mój procek ma dwa rdzenie, a na Steamie jest 3.0 GHz, czyli 2 x 1.5 GHz, czym jest taktowanie mojego procesora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeviBoyPL 159 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 sys req i pierwszy link w google, wpisujesz Portal 2, i klikasz Automatic Detection ] #Aperture 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! możesz dokładniej? Najlepiej w punktach c: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipuer 13 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 (edytowane) 1. Wpisz w gogle sys req2. Wejdz w pierwszy link.3. Wyszukaj Portal 2 w liscie.4. Kliknij "can you run it".5. Wybierasz punkt "Automatic Detection". Edytowane 12 kwietnia 2015 przez filipuer #Aperture 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaciukanY 11 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 Najprawdopodobniej 50 fps będzie stałych na najmniejszych detalach (chyba) bd płynnie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2015 Hmm, z testu podanego przez @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! wynika, że nie spełniam wymagań nawet do pierwszej części, ale demo chodzi mi dobrze na tych wymaganiach. Poza tym w tym teście wykrywa jeden rdzeń, a nie dwa. Czekam dalej na odpowiedzi, ale z uzasadnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipuer 13 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2015 Moim zdanem powinien zadziałać. Wymagania ma wystarczające :) Momętami może klatkować, ale to żadko. NIestety nie wiem jak bardzo masz zawalony dysk i nie jestem pewien w 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeviBoyPL 159 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2015 Hmmm, mnie wyżej podana strona nigdy nie zawiodła... Albo wchodziło, albo nie. Może nie wykrywa rdzenia przez to, że jest zablokowany? Chociaż patrząc na Twój sprzęt to faktycznie powinno wejść. Kup PS4 to większość gier Ci pójdzie hihi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2015 wiesz, nie mam kasy :) brat powiedział, że nie zadziała. Poza tym nawet jak korzystałoby z dwóch rdzeni, to nie byłoby to 3 GHz. Zamykam lajkuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi