AlfonsikPL 0 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2015 (edytowane) Hejka jak w temacie pisze mam na serwie Edycje II i potrzebuję złożony skript już piszę: • Usuwa itemy gracza • Ustawia pkt gracza na 500 pkt ( /ga points [gracz] 500 chyba używam plugin Funnygilds ) • Ustawia LvL gracza na 0 znaczy poziom gracza wkopaniu • Ustawia graczą vipa na 7 dni ( TYLKO u GRACZÓW rangi gracz ) • teleportuję na /spawn ;) • i żeby mieli 0 kasy /eco reset nick I MA TO ZROBIĆ TYLKO 1 RAZ!jak to zrobi już drugi raz nie może Ps. POTRZEBUJĘ TO NA JUTRO 04-04-2015 jak najszybciej ;-) Ps2. Jakby ktoś mi poradził jak zrobić nową edycje to pisać na prywatne wiadomości (bez skripta) Edytowane 3 kwietnia 2015 przez AlfonsikPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AlfonsikPL 0
Hejka jak w temacie pisze mam na serwie Edycje II i potrzebuję złożony skript już piszę:
• Usuwa itemy gracza
• Ustawia pkt gracza na 500 pkt ( /ga points [gracz] 500 chyba używam plugin Funnygilds )
• Ustawia LvL gracza na 0 znaczy poziom gracza wkopaniu
• Ustawia graczą vipa na 7 dni ( TYLKO u GRACZÓW rangi gracz )
• teleportuję na /spawn ;)
• i żeby mieli 0 kasy /eco reset nick
I MA TO ZROBIĆ TYLKO 1 RAZ!jak to zrobi już drugi raz nie może
Ps. POTRZEBUJĘ TO NA JUTRO 04-04-2015 jak najszybciej ;-)
Ps2. Jakby ktoś mi poradził jak zrobić nową edycje to pisać na prywatne wiadomości (bez skripta)
Edytowane przez AlfonsikPLOdnośnik do komentarza
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi