xInvest 0 Opublikowano 18 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2015 Siemka, jestem nowy na forum :))Interesuję się informatyką, CS:GO i pisaniem skryptów :) Mam nadzieję że wam tutaj pomogę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro43 146 Opublikowano 18 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2015 No celność z AWP to masz nieziemską... Silver 1 czy unranked?Witam na forum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 439 Opublikowano 22 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2015 Czesc! Ty @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! się nie chwal bo masz przerobione staty z cs'a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro43 146 Opublikowano 23 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2015 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cicho tam... xd Btw. jak ja strzelam z awp to jakoś trafiam (prawie) za każdym razem. Jak strzelasz z AWP to przyceluj, a nie po ziemi strzelasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zedN 4 Opublikowano 29 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2015 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cicho tam... xd Btw. jak ja strzelam z awp to jakoś trafiam (prawie) za każdym razem.Fajnie, skilla też za $$ kupiłeś? //Witamy na forum :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi