Skocz do zawartości
  • 0

Skript na sklep GUI

KomuPL
 Udostępnij

Pytanie

Możecie mi to poprawić aby działało ;)

command /diler:
trigger:
open chest with 1 rows named "&cDiler:" to player
wait 1 tick
format slot 2 of player with 1 of snowball named "&6Amfetamina with lore "&dAmfetamina pobudza i szybciej biegasz &2 cena 16 emeraldow" to close then run [remove 32 emerald of player's inventory; apply speed 1 to player]
format slot 3 of player with 1 of sugar named "&6Kokaina with lore "&dKokainie daje ci siłe i szybciej kopiesz &2cena 32 emeraldy" to close then run [remove 32 emerald of player's inventory; apply haste 2 to player]
format slot 4 of player with 1 of water bottle named "&6Heroina with lore "&d Sam zobacz co sie stanie &2cena 32 emeraldy!" to close then run [remove 16 emerald of player's inventory; apply nause 2 to player]
format slot 5 of player with 1 of water bottle named "&6Morfina with lore "&d Koi bol cena &232 emeraldy!" to close then run [remove 32 emerald of player's inventory; apply regeneration 1 to player]
format slot 6 of player with 1 of water bottle named "&6Krokodyl with lore "&d Ja bym nie ryzykował cena &216 emeraldow!" to close then run [remove 32 emerald of player's inventory; apply poison 2 to player]
Jestem w tym zielony i nie wiem jak to napisać ;/ PROSZE O POMOC

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Zamiast "[remove 32 emerald of player's inventory; apply speed 1 to player]" proponowałbym dać komendę.

Komenda : /amfetamina %player%

KOD :

command /amfetamina [<player&gt]:

trigger:

remove remove 32 emerald from %arg player%

apply speed 1 to %arg player%

Niewiem czy działa ale powinno :)

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...