777Miks777 1 Opublikowano 19 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2015 Siema. Tak jak w tytule, napisał by mi ktoś taki mały skrypt, że jak gracz wejdzie na kamienną płytke wyrzuca go z 10 kratek do przodu, i 3 kratki w góre, mniej więcej tak jak w pluginie: Hive JumpPads Tylko ten plugin mi nie działa xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zedN 4 Opublikowano 19 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2015 on walk on stone brick slab: push player upwards at speed 3 push player forward at speed 5Problem w tym jest taki, że jak skierujesz kamere w góre to cię wyrzuci 30 kratek w góre xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 777Miks777 1 Opublikowano 19 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2015 on walk on stone brick slab: shot player from block 3 blocks east player with speed 5Można to zrobić na wiele sposobów ;p Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! to nie dziala xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
777Miks777 1
Siema. Tak jak w tytule, napisał by mi ktoś taki mały skrypt, że jak gracz wejdzie na kamienną płytke wyrzuca go z 10 kratek do przodu, i 3 kratki w góre, mniej więcej tak jak w pluginie:
Hive JumpPadsTylko ten plugin mi nie działa xd.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi