Skocz do zawartości
  • 0

Zestawy PVP

Chrupek_PL
 Udostępnij

Pytanie

Witam jest plugin Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! który dodaje itemki z nowymi zeczami + aby all działało jest plugin Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! dodaje efekty

I chcę skrypt jak wpisze /zestawy wyświetlając mi się zestawy czarno księżnik i elf i jak kliknie dodaje te itemki z tamtych pluginów jak da się tak zrobić itemki sam dodam

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Masz:

command /zestawy:  trigger:    send json of "Czarnoksieznik" tooltip "Kliknij aby uzyc!" run "(tu wpisujesz komende dzieki której dostaniesz itemki)" to player	    send json of "Elf" tooltip "Kliknij aby uzyc!" run "(tu wpisujesz komende dzieki której dostaniesz itemki)" to player

Przykład:

command /zestawy:  trigger:    send json of "Czarnoksieznik" tooltip "Kliknij aby uzyc!" run "/kit czarnoksieznik" to player

Jeśli wszystko okej daj like :p
A jeśli nie to napisz z czym masz jeszcze problem!

Edytowane przez Qevix

• 0

@Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Potrzeba skquery ?

Jest mały problem bo ja chcę aby dodało jeden item z rpgitems i normalne itemy zrobisz jescze skrypt ze jak wpisze /skit zapisz zapisuje moje itemy w eq i jak wpisze /skit 1 dostaje te zapisane itemy

A co zrobic ze ta komęda z rpgitem działa tak /rpgitem jum give nick i trzeba mieć op aby ją wykonać

• 0

Ja mam skquery i mi działa. Nie jestem pewien czy potrzeba ale lepiej pobierz.

Zrobiłem jakiś skrypt ale dużo było z nim problemów na necie nie mogłem znaleźć takich które by tobie odpowiadały.

Nie lepiej będzie użyć /give player lub /kit

np.

command /skit 1   permission: skit.czarnoksieznik #tu usawiasz downolne permissions chyba ze nie potrzebujesz   trigger:     # Najpierw item z pluginu rpgitems, w miejsce [NazwaItemu] wpisujesz nazwe itemu      make player execute command "/rpgitem [NazwaItemu] give"     # Dobra, a teraz normalne itemy, co bedzie w kicie mozesz ustawic w pliku config.yml w essentials     make player execute command "/kit czrnoksieznik"

Przewiduje że pewnie będą błedy w tym kodzie więc jak coś to pisz :p
A jeśli nie, to daj tego lajka :p

edit: Acha jeszcze dorzucam liste komend do rpg jeśli nie masz bo mogą sie przydać :
        Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Edytowane przez Qevix

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...