KongerX 0 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Cześć! Szukam serwera Minecraft, na którym mógłbym podjąć współpracę jako technik. Co mogę zaoferować: Konfiguracja pluginów: Pełne dostosowanie plików YML. Wsparcie techniczne: Szybkie diagnozowanie i naprawianie błędów. Administracja: Kompleksowe zarządzanie silnikami (Paper/Spigot). Optymalizacja: Dbanie o płynne działanie serwera. Skrypty: Tworzenie i edycja własnych rozwiązań (Skript). Kilka słów o mnie: Nick w grze: KongerX Zaangażowanie: Jestem aktywny i dysponuję odpowiednią ilością czasu. Rozwój: Szybko się uczę i chcę stale poszerzać swoje doświadczenie. Kontakt: Discord: skyveex Jeśli tworzysz serwer i szukasz kogoś do pomocy – śmiało napisz na Discordzie! Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/59198-szukam-technik-minecraft-konfiguracja-pomoc-%E2%80%93-kongerx/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi