Pako7 0 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Cześć! Szukam do ekipy ogarniętych osób do pomocy przy tworzeniu nowej, dużej sieci serwerów Minecraft . Mam w planach stworzenie profesjonalnego projektu z unikalnymi mechanikami i solidnym budżetem na reklamę u influencerów, co ma na celu budowę dużej baczności graczy i stały rozwój finansowy projektu. Kogo dokładnie szukam: 1. Głównego Technika / Network Admina (do konfiguracji serwerów, silników, BungeeCorda oraz optymalizacji pod wiele trybów) 2. Programisty / Skriptera (do pisania autorskich systemów i skryptów) 3. Budowniczych (do tworzenia ładnych spawnów i map pod poszczególne tryby) Co oferuję: - Atrakcyjny procent zysków ze sklepu serwerowego / rang z możliwością zarobku wraz z rozwojem sieci - Jasne zasady współpracy i zdecydowane podejście do projektu - Budżet na start na zaplecze techniczne i promocję Wymagania: - Wiek: minimum 14-15 lat i dojrzałe podejście - Znajomość swojego fachu (konkretne portfolio lub przykłady wcześniejszych prac) - Zaangażowanie na dłuższą metę, a nie słomiany zapał na 3 dni Kontakt: Napisz mi tutaj na forum w wiadomości prywatnej albo dodaj mnie bezpośrednio na Discordzie: yoda_7_7 Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/59151-technik-programista-oraz-budowniczy-na-nowy-serwer-minecraft/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi