Skocz do zawartości

[Współpraca/Oferta] Program partnerski (15%) - pluginy Minecraft (LySide.pl) + darmowy sklep GUI

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Od niedawna rozwijam platformę LySide.pl, na której udostępniam autorskie pluginy do Minecrafta (przygotowane pod silniki 1.20+). Szukam obecnie właścicieli serwerów, techników oraz twórców paczek do współpracy partnerskiej.

Uruchomiłem na stronie program afiliacyjny. Działa to tak, że generujesz własny kod rabatowy dla graczy lub klientów. Każda osoba, która z niego skorzysta, otrzymuje zniżkę, a Ty dostajesz 15% prowizji od jej zakupu na własne konto. To dobra opcja, jeśli pomagasz innym w konfiguracji serwerów lub polecasz sprawdzone rozwiązania.

Zamiast kupować w ciemno, możecie sprawdzić jakość naszych projektów za darmo. Udostępniam do pobrania pełną wersję pluginu LyShop – zoptymalizowanego sklepu w GUI dla graczy, który bez problemu zastępuje ciężkie skrypty.

• Konfiguracja opiera się w całości na plikach YAML (nie wymaga MySQL).

• Posiada wbudowane zabezpieczenia przed kopiowaniem przedmiotów.

• Układ menu jest prosty do samodzielnej edycji.

LyShop możecie pobrać za darmo bezpośrednio z naszej strony, żeby samemu przetestować, jak to działa w praktyce na serwerze. Znajdziecie tam również inne, płatne systemy (m.in. zaawansowane zdrapki).

Zainteresowanych pobraniem wtyczki lub dołączeniem do programu partnerskiego zapraszam na stronę oraz naszego Discorda. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania techniczne.

Strona : https://lyside.pl/
Discord: https://discord.gg/SXRqx9k4X6

W dniu 26.03.2026 o 14:14, vextazy napisał:

Cześć.

Od niedawna rozwijam platformę LySide.pl, na której udostępniam autorskie pluginy do Minecrafta (przygotowane pod silniki 1.20+). Szukam obecnie właścicieli serwerów, techników oraz twórców paczek do współpracy partnerskiej.

Uruchomiłem na stronie program afiliacyjny. Działa to tak, że generujesz własny kod rabatowy dla graczy lub klientów. Każda osoba, która z niego skorzysta, otrzymuje zniżkę, a Ty dostajesz 15% prowizji od jej zakupu na własne konto. To dobra opcja, jeśli pomagasz innym w konfiguracji serwerów lub polecasz sprawdzone rozwiązania.

Zamiast kupować w ciemno, możecie sprawdzić jakość naszych projektów za darmo. Udostępniam do pobrania pełną wersję pluginu LyShop – zoptymalizowanego sklepu w GUI dla graczy, który bez problemu zastępuje ciężkie skrypty.

• Konfiguracja opiera się w całości na plikach YAML (nie wymaga MySQL).

• Posiada wbudowane zabezpieczenia przed kopiowaniem przedmiotów.

• Układ menu jest prosty do samodzielnej edycji.

LyShop możecie pobrać za darmo bezpośrednio z naszej strony, żeby samemu przetestować, jak to działa w praktyce na serwerze. Znajdziecie tam również inne, płatne systemy (m.in. zaawansowane zdrapki).

Zainteresowanych pobraniem wtyczki lub dołączeniem do programu partnerskiego zapraszam na stronę oraz naszego Discorda. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania techniczne.

Strona : https://lyside.pl/
Discord: https://discord.gg/SXRqx9k4X6

Film pokazowy na yt nie działa 

Do reszty albo pare screenów, albo nic. Praktycznie nie wiadomo co sie kupuje 

Czym sklepy/aukcje różnią się np od https://www.spigotmc.org/resources/zauctionhouse.63010/ ? Mają chociaż wszystkie funkcje jak tam? 

Cena dość podobna (jak ktoś chce to nawet za darmo to sobie ogarnie) funkcji tam jest multum.

Realnie jak masz zakres -1.21.4 to z czego to wynika? CommandAPI nie chce ci sie aktualizować? Jeżeli w ogole uzywasz jak teraz wiekszosc z tych "lepszych" pluginów. Z takich rzeczy jak myślę co mogłoby ci się wywalić to może atrybuty? Ale to też pikuś ogarnąć.

Mam 2 serwery na 1.21.8 i 1.21.11 i już nie mogę twojego pluginu uzywać?

Cytat

Lekka konfiguracja oparta w 100% na plikach YAML, niewymagająca zewnętrznej bazy danych.

Niewymagająca oznacza że jej w ogole nie masz zaimplementowanej, czy że jej nie trzeba? Bo baze danych domyślnie wlasnie lepiej uzywac

W przypadku zapisu na yml. W jaki sposób robisz zapis? Wszystko po dysku na sync czy Asynca coś tykasz? Wszystkie dane na raz? Kolejkowanie? Przy wyjsciu? Co pare min? 

Nie pisze tego złośliwie, w żaden sposób nie zachęcasz mnie do użycia tego.

Brak wiekszego wsparcia

Brak jakiegoś pokazu nawet dla zwykłego użytkownika planującego serwer na aternosie. (filmik yt)

Brak jakiegoś bardziej technicznego opisu który przynajmniej ja lubie.

Opisy bardzo bardzo skromne. 

Skoro dajesz coś za darmo, a do testu a musze sie zalogować to juz mi sie odechciewa. Szybko bym sobie pobral, zdekompilował i sprawdził czy faktycznie:

W dniu 26.03.2026 o 14:14, vextazy napisał:

który bez problemu zastępuje ciężkie skrypty.

Bo aktualnie nawet te platne pluginy auctionhaouse mimo ze maja duzo funkcji to sa tragicznie napisane.

A taki skrypcik ma to co trzeba i nic więcej.

Ceny ciut śmieszne patrząc na to że odpowiedniki do zabawy czatem mamy darmowe, a ty je dajesz za 40-50zł.

Gdyby tu chociaż było jakieś połączenie całego ekosystemu z velocity to może ..