- 0
Witam chciałbym zapytać czy ktoś już robił lub chciałby zrobić skrypt/plugin na blokadę poszczególnych modów np. z Fether Client chodzi mi o jego wbudowane mody takie jak Armor bar itp.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Pytanie
Dziad3k 0
Podstawowe informacje
Opis zlecenia
Witam tutaj doprecyzuje co dokładnie bym chciał, chodzi mi o możliwości z poziomu gry poprzez komendę przykładowo /fethermods było można dodać mod który chcielibyśmy wyłączyć na serwerze składnia komendy to /fethermods add (id moda) kolejna komenda to na pewno fajnie by było /fetherreload wiadomo do jakich celów oraz komendę do usuwania modów z zablokowanych czyli /fethermods remove (id moda)
https://skript.pl/temat/58994-witam-chcia%C5%82bym-zapyta%C4%87-czy-kto%C5%9B-ju%C5%BC-robi%C5%82-lub-chcia%C5%82by-zrobi%C4%87-skryptplugin-na-blokad%C4%99-poszczeg%C3%B3lnych-mod%C3%B3w-np-z-fether-client-chodzi-mi-o-jego-wbudowane-mody-takie-jak-armor-bar-itp/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi