Skocz do zawartości

Serwer RPG

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, tworzę serwer MMORPG. Zajmuje się stroną techniczną jak i resourcepackiem. Projektem zajmuje się od niedawna. Szukam osób do pomocy w tym projekcie, które znają się na:
- budowaniu w klimacie RPG
- nagrywaniu/reklamowaniu
- grach MMORPG

- zarządzaniu
Z serwerem jak i jakimkolwiek startem zupełnie mi się nie spieszy, chciałbym wszystko dopiąć w fajnym gronie.

Jeśli jesteś zainteresowany, napisz w wiadomości prywatnej.

2025-11-13-18-28-33.png
2025-11-13-18-28-38.png
2025-11-13-18-28-44.png

2025-11-13-18-30-16.png
2025-11-13-18-30-31.png
2025-11-13-18-30-56.png
2025-11-13-18-31-06.png
2025-11-13-18-31-22.png

2025-11-13-18-28-00.png
2025-12-03-21-27-02.png2025-12-03-21-25-01.png2025-12-03-21-25-32.png2025-12-03-21-25-43.png2025-12-03-21-26-38.png

Edytowane przez kubastion
https://skript.pl/temat/58938-serwer-rpg/

• 3 tygodnie później...

Nie jestem zainteresowany współpracą, ale musze ci napisać, że ładnie to wygląda.

Widzę w jednym przedmiocie tooltipa z atrybutami czyli na szczęście nie jest to 1.8 w stylu IQ.

Osobiście tworze od 4 lat także rpga (mysle bardziej rozbudowanego ;p) opartego głównie na magii i musze cię przestrzec.

W dniu 13.11.2025 o 18:52, kubastion napisał:

- budowaniu w klimacie RPG
- nagrywaniu/reklamowaniu
- grach MMORPG

- zarządzaniu

Przy takich projektach znalezienie osoby która serio mocno ogarnia graniczy z cudem. Większa szansa ze kogoś lepszego znajdziesz jest wtedy kiedy sam piszesz do różnych popularnych osób.

Nie mówię, że jest to niemożliwe, ale znalezienie dobrej osoby po takim poście jest ciężkie. Jak ktoś jest dobry to nie musi się zgłaszać, bo osoby same do nich piszą i mają ręce pełne roboty.

Sam na początku szukałem kogoś do pomocy, znalazłem jedną bardzo fajną osobę, ale jak kiedyś pomagałem w tworzeniu wielu serwerów głownie rp, to ludzie którzy pomagali w tym od strony technicznej w 95% byli tak tragiczni, że uświadomiłem sobie że robienie tego samemu może być bardziej efektywne niż żeby pomagały mi 4 niekompetentne osoby.

Edytowane przez Fendi
https://skript.pl/temat/58938-serwer-rpg/#findComment-347465

21 godzin temu, Fendi napisał:

Nie jestem zainteresowany współpracą, ale musze ci napisać, że ładnie to wygląda.

Widzę w jednym przedmiocie tooltipa z atrybutami czyli na szczęście nie jest to 1.8 w stylu IQ.

Osobiście tworze od 4 lat także rpga (mysle bardziej rozbudowanego ;p) opartego głównie na magii i musze cię przestrzec.

Przy takich projektach znalezienie osoby która serio mocno ogarnia graniczy z cudem. Większa szansa ze kogoś lepszego znajdziesz jest wtedy kiedy sam piszesz do różnych popularnych osób.

Nie mówię, że jest to niemożliwe, ale znalezienie dobrej osoby po takim poście jest ciężkie. Jak ktoś jest dobry to nie musi się zgłaszać, bo osoby same do nich piszą i mają ręce pełne roboty.

Sam na początku szukałem kogoś do pomocy, znalazłem jedną bardzo fajną osobę, ale jak kiedyś pomagałem w tworzeniu wielu serwerów głownie rp, to ludzie którzy pomagali w tym od strony technicznej w 95% byli tak tragiczni, że uświadomiłem sobie że robienie tego samemu może być bardziej efektywne niż żeby pomagały mi 4 niekompetentne osoby.

Dzięki za komentarz, działam sobie powoli, jeśli ktoś się trafi - super, jeśli nie - trudno. Przewinęło się parę osób, które po dwóch dniach już się nie odzywały. Przerost formy nad treścią XD

Powodzonka przy tworzeniu!! 😇😇

https://skript.pl/temat/58938-serwer-rpg/#findComment-347469