Skocz do zawartości
  • 0

Komenda /admins

Danielek69W

Pytanie

Wersja serwera: PaperSpigot 1.21 
Wersja skripta: 2.12.2 (najnowszy)
Dodatki do skryptów i ich wersje: SkBee najnowszy

Poszukuję skryptu na komendę /admins, która po wpisaniu będzie pokazywała:

Obecna administracja na serwerze:
HeadAdmin: Nick1, Nick2, Nick3
Admin: -
Moderator: Nick1

Nicki wymieniane po przecinkach
Jeśli nie ma nikogo to kreska.
Nie interesuje mnie komenda /list z essentials, ani plugin StaffList ponieważ:
Essentials komenda /list wykazuje WSZYSTKIE rangi na serwerze, a /list <ranga> wskazuje tylko jedną rangę
StaffList wyświetla jedynie listę członków administracji bez uwzględnienia ich rang
Nie interesuje mnie również ręczne dodawanie listy do graczy, ponieważ na serwerze jest system "logowania się na rangę". Jakiś moderator wchodzi i dopiero po wpisaniu /adminlogin dostaje rangę w LuckPerms, oraz zmienia mu się ekwipunek na administracyjny.
Potrzebuję, aby skrypt znalazł graczy, którzy posiadają konkretną rangę i ich zwrócił wedle schematu wyżej.

Szukałem w internecie, próbowałem z pomocą ChatGPT i Gemini, ale nic. Skrypt nie rozumiał wyrażenia polegającego na sprawdzeniu rangi.

Jeśli potrzebne są jakieś addony to oczywiście mogę je dodać.

https://skript.pl/temat/58897-komenda-admins/

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Przetestowane na Skript-2.12.2, jak chcesz dodać sobie jakieś formatowanie lub kolejne rangi to raczej ChatGPT już powinien sobie poradzić. Zerknij sobie do skryptu i dodaj sobie odpowiednie uprawnienia do rang, każdy kto będzie posiadał uprawnienie admin.list.headadmin wyświetli się na liście i analogicznie dla kolejnych uprawnień.

https://skript.pl/temat/58897-komenda-admins/#findComment-347180