Skocz do zawartości
  • 0

SkBee żądania url

Pytanie

Witam, przychodzę z problemem: mam plugin SkBee poprawnie załadowany (logi mogę przesłać, ale chyba są niepotrzebne) i teraz nie działają mi te rzeczy które są w SkBee (o innych nie wiem, ale komenda działa):
1. Skript nie wykrywa `skull from url "url"`, `skull from "url"`, `skull from value "base64"` jako typ item (czyli np. `diamond_sword`, lub `Diamond Sword`), błąd:

[16:46:26 INFO]:     a slot can't be set to 'head with texture "poprawne_value"' because the latter is neither an item type nor an item stack
[16:46:26 INFO]:     Linia: set slot 20 of {_gui} to head (działo się tak samo z skull) with texture "poprawne_value"

a chatGPT tylko mówi by zmieniać na zmianę head <--> skull (lub jeszcze player head) a gdy wszystko nie działa to do configa chciał coś dodać, dodałem to i zero zmian, jak coś to mam i url tej głowy i value

2. W moim skripcie do logowania chcę by działała opcja z premium, ale 1. nie mogę sprawdzić czy gracz ma premium przez sprawdzanie `set {_response} to text from "https://api.mojang.com/users/profiles/minecraft/%player%"` 2. jeśli gracz ma premium to chyba i tak może ktoś wejść na non-premium z tym samym nick-iem, ale wtedy gdy wbije ktoś na premium to wywala non-premium i nie może wbijać do póki premium jest online (nie wiem czy tak jest, ale chyba tak)

https://skript.pl/temat/58882-skbee-%C5%BC%C4%85dania-url/

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie