_yedgk 1 Opublikowano 1 maja 2025 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2025 Cześć! WarriorMC.pl to serwer duels w planowaniu, który ma działać na wersji 1.21. Posiadamy ambitne plany rozwoju i serwer Discord (póki co nieaktywny), ale aby w pełni rozwinąć skrzydła, potrzebujemy wsparcia w postaci administracji. Szukamy osób na stanowiska takie jak: moderator, administrator, helper, chatmod, chathelper, discord moderator, event manager oraz inne związane z zarządzaniem społecznością i serwerem. Czego oczekujemy: - Aktywności i zaangażowania – Szukamy osób, które chcą aktywnie uczestniczyć w życiu serwera. - Odpowiedzialności i umiejętności pracy w zespole – Ważne jest, abyś potrafił współpracować z innymi i rzetelnie wykonywał swoje obowiązki. - Doświadczenia w grze Minecraft – Znajomość podstawowych aliasów komend i obeznanie z mechanikami gry. - Doświadczenie na podobnych stanowiskach – Będzie dodatkowym atutem, ale nie jest wymagane. Co oferujemy: - Przyjazną i zgraną społeczność - Możliwość rozwoju – Zdobędziesz doświadczenie w zarządzaniu serwerem, pracy w zespole oraz organizacji eventów, co może być cennym punktem w Twoim portfolio. - Wpływ na rozwój serwera – Twoje pomysły i inicjatywy będą mile widziane, a aktywny udział w planowaniu pozwoli Ci realnie kształtować przyszłość serwera. - Ekskluzywne benefity - Elastyczne godziny pracy - Udział w eventach i projektach - Wsparcie zespołu Jak się zgłosić: Jeśli jesteś zainteresowany, dołącz do naszego Discorda dc.warriormc.pl i skontaktuj się z administracją lub napisz wiadomość prywatną do mnie na Discordzie: yedgk. Czekamy na Ciebie, aby razem stworzyć coś wyjątkowego! MrDIEVO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/58660-poszukiwana-administracja-na-serwer-warriormcpl-duels-121/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDIEVO 0 Opublikowano 3 maja 2025 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2025 Generalnie to się mogę zgłosić ale coś mi tu śmierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/58660-poszukiwana-administracja-na-serwer-warriormcpl-duels-121/#findComment-346581 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi