thesochac 3 Opublikowano 31 marca Udostępnij Opublikowano 31 marca Witam serdecznie, aktualnie prowadzę swój mały projekcik "minemania.pl". Aktualnie 4fun odpaliłem survival+działki+ekonomia z różnymi ciekawymi dodatkami ale nie będę tu się rozwodził o trybie. PS. W trakcie tworzenia jest też, innowacyjny tryb "SkyClicker" ale o nim może kiedy indziej. Tak jak w tytule, poszukuje osoby, która potrafiła by się zająć promocją serwera bo szczerze? nie mam sił i czasu już by się zajmować promocją serwera lub po prostu nie mam na tyle dużej wiedzy na temat marketingu. Oczywiście nic za darmo więc jestem w stanie płacić za np. aktywne prowadzenie profilu TikTok serwera (to tylko moja propozycje ale wszystko zależy od ciebie jeżeli masz inny plan promocji) Za każdą rade dziękuje i thank you from the mountain. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi