Fendi 190 Opublikowano 25 sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2024 (edytowane) Mam do sprzedania paczkę skryptów na tryb quake. Cena: 40zł (ale też zależy od płatności, jest mi obojętna czy to blik/pp/kod steam) Skrypt jest stworzony na wersje 1.19.4+ W nim znajduje się min.in: - Specjalna broń quakowa - System flag - przenoszenie, odnoszenie, dzięki zbieraniu flag drugiej drużyny można wygrać. - Cała ekonomia za kille, wygrane gry, flagi i inne. - System gry, dołączenia do drużyn (zbalansowany), - Dodatkowe topki (killi, overall, danej gry) - Stworzone placeholdery od razu do umieszczenia na sb/tabie/innym pluginie Cały skrypt jest napisany w porządny, optymalny sposób. Dodatkowo w późniejszym czasie za mniejszą opłatą mogę dopisać cokolwiek do tego trybu jak granaty czy wieksza ilosc broni Więcej informacji na discordzie 3_fendi_3 Edytowane 26 sierpnia 2024 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/58110-quake-skrypt/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi