Skocz do zawartości
  • 0

Dodanie graczy na sidebar

Naami

Pytanie

Witajcie, jestem aktualnie w trakcie tworzenia Build It skrypta. Tylko nie wiem za bardzo jak stworzyć to aby ze zmiennej {kl.arena1.gracze: :*} wypisać wszystkich graczy wraz z punktami obok. Tak aby gracze którzy są na arenie np. 4 graczy (maksymalna liczba ma być 8 jbc.) wyświetlało się na sidebarze po prawej stronie ze swoimi punktami. Proszę o pomoc - pozdrawiam.

Na razie próbowałem coś takiego, ale nie wiem jak dalej :P:

every 10 seconds:    if {kl.start-game.%player%} is true:        set {kl.arena1.gracze-size::*} to {kl.arena1.gracze::*}        set {_num} to size of {kl.arena1.gracze-size::*}        loop {_num} times:            loop {kl.arena1.gracze-size::*}:                {_v.%loop-number%} is not set:                    set {_v.%loop-number%} to loop-value                loop-value is greater than {_v.%loop-number%}:                    set {_v.%loop-number%} to loop-value            remove {_v.%loop-number%} from {kl.arena1.gracze-size::*}        loop {_num} times:            loop-number is less than or equal to 8:                if {_v.%loop-number%} is set:                    

i nie wiem czy zadziała :c

Edytowane przez KiszonaBestia
https://skript.pl/temat/5747-dodanie-graczy-na-sidebar/

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...