Witam, po jakimś czasie od zespawnoania slima poprzez skripta on znika, posiada nametag. Czy da się to jakoś ustawić by był na stałe póki ktoś go nie zabije?
Próbowałem tym .setRemoveWhenFarAway(false), ale wymaga to addonu skript-reflect który nie wiedzieć czemu psuje mi cały skrypt (niektóre funkcje się dubluja przez co wywala error że już taka istnieje i w ogóle po wgraniu tego skryptu zapisując plik .sk po reloadzie skryptu na serwerze nie widać efektu zapisanej pracy).
Pytanie
Piotr12345YT 9
Witam, po jakimś czasie od zespawnoania slima poprzez skripta on znika, posiada nametag. Czy da się to jakoś ustawić by był na stałe póki ktoś go nie zabije?
Edytowane przez Piotr12345YTPróbowałem tym .setRemoveWhenFarAway(false), ale wymaga to addonu skript-reflect który nie wiedzieć czemu psuje mi cały skrypt (niektóre funkcje się dubluja przez co wywala error że już taka istnieje i w ogóle po wgraniu tego skryptu zapisując plik .sk po reloadzie skryptu na serwerze nie widać efektu zapisanej pracy).
https://skript.pl/temat/57176-znikaj%C4%85cy-slime/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi