Witam, chciałbym aby ktoś napisał mi skript, na dodawanie pieniędzy przy zabójstwie, jednak:
Przez pierwszą godzinę procenty są zboostowane do 15%, a po godzinie grania zmniejszają się do 5%.
on death:
victim is a player:
attacker is a player:
chance of 0.5%:
send player title "&a+ &f50$" for 5 seconds
make console execute command "eco add %attacker% 50"
send "&7Brawo! Otrzymałeś(-aś) &a50$ &7za zabójstwo gracza %victim%!" to player
tutaj czesc mojego gotowego skryptu, ktory udalo mi sie zrobic, nie wiem jak wykombinowac aby przez pierwsza godzine dodawalo wiecej pieniedzy (przypadkiem wpisalem 0.5%)
Pytanie
rtgyhjnkol 0
Witam, chciałbym aby ktoś napisał mi skript, na dodawanie pieniędzy przy zabójstwie, jednak:
Przez pierwszą godzinę procenty są zboostowane do 15%, a po godzinie grania zmniejszają się do 5%.
on death: victim is a player: attacker is a player: chance of 0.5%: send player title "&a+ &f50$" for 5 seconds make console execute command "eco add %attacker% 50" send "&7Brawo! Otrzymałeś(-aś) &a50$ &7za zabójstwo gracza %victim%!" to playertutaj czesc mojego gotowego skryptu, ktory udalo mi sie zrobic, nie wiem jak wykombinowac aby przez pierwsza godzine dodawalo wiecej pieniedzy
(przypadkiem wpisalem 0.5%)
https://skript.pl/temat/57038-pieni%C4%85dze-po-zab%C3%B3jstwie/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi