Siema, szukam dobrego antycheata na większy serwer minecraft od wersji 1.16.5 do najnowszej (obecnie mam Grima ale słabo sobie radzi z killaurą, aimbotem, auto totemem, nukerem) może mi ktoś odpowiedzieć jakiego antycheata mogę dodać do grima lub jakim zastąpić grima? Rozważam:
- Intave
- Polar
- Vulcan
- Matrix
- Sparky
- Karhu
- UpdatedNCP
- Spartan
- Verus
- GodsEye
- AntiAura v2
- Wraith
- Negativity V2
- LiteAntiCheat
- Oxa AntiCheat
- Themis
Jakie są różnice między nimi, który najlepiej wybrać? Jeśli znacie jeszcze inne jakieś dobre antycheaty to możecie napisać.
Pytanie
Szefuncio997 0
Siema, szukam dobrego antycheata na większy serwer minecraft od wersji 1.16.5 do najnowszej (obecnie mam Grima ale słabo sobie radzi z killaurą, aimbotem, auto totemem, nukerem) może mi ktoś odpowiedzieć jakiego antycheata mogę dodać do grima lub jakim zastąpić grima? Rozważam:
- Intave
- Polar
- Vulcan
- Matrix
- Sparky
- Karhu
- UpdatedNCP
- Spartan
- Verus
- GodsEye
- AntiAura v2
- Wraith
- Negativity V2
- LiteAntiCheat
- Oxa AntiCheat
- Themis
Jakie są różnice między nimi, który najlepiej wybrać? Jeśli znacie jeszcze inne jakieś dobre antycheaty to możecie napisać.
Edytowane przez Szefuncio997Odnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/56863-najlepszy-antycheat-na-serwer-minecraft/Udostępnij na innych stronach
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi