Alek_Sialek1 0 Opublikowano 28 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2023 Witam. Mógłby ktoś napisać mi skrypt, który po wpisaniu komendy /start odlicza od 30 do 0 na czacie i ekranie a później wykonuję komendę /rasty, /sreat, /orta i /pardz. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 28 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2023 (edytowane) command /start: trigger: set {_a} to 30 while {_a} != 0: remove 1 from {_a} send "Odliczanie: %{_a}%" wait second execute console command "/rasty" execute console command "/sreat" execute console command "/orta" execute console command "/pardz" Edytowane 28 grudnia 2023 przez Fendi Alek_Sialek1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Alek_Sialek1 0 Opublikowano 28 grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2023 Mam jeszcze tylko pytanko. Jak mógłbym dodać do tego permisję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 28 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2023 command /start: permission: start.* trigger: set {_a} to 30 while {_a} != 0: remove 1 from {_a} send "Odliczanie: %{_a}%" wait second execute console command "/rasty" execute console command "/sreat" execute console command "/orta" execute console command "/pardz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Alek_Sialek1 0
Witam. Mógłby ktoś napisać mi skrypt, który po wpisaniu komendy /start odlicza od 30 do 0 na czacie i ekranie a później wykonuję komendę /rasty, /sreat, /orta i /pardz. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi