Asassineq 0 Opublikowano 23 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2023 (edytowane) Siemka, potrzebuje pomocy ze zmiennymi w essentials i alonsolevel. Nie wiem jak mam wpisać zmienną w essentials z alonsolevel, żeby mieć poziom gracza przed rangą Nawet wsm nie wiem czy tak się da zrobic Edytowane 23 grudnia 2023 przez Asassineq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Asassineq 0 Opublikowano 23 grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2023 (edytowane) Temat do zamknięcia, wymagany był plugin KLIK LINK --> i zmienna w {} w essentials np. {alonsolevels_level_format} Edytowane 23 grudnia 2023 przez Asassineq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Asassineq 0
Siemka, potrzebuje pomocy ze zmiennymi w essentials i alonsolevel.
Nie wiem jak mam wpisać zmienną w essentials z alonsolevel, żeby mieć poziom gracza przed rangą
Nawet wsm nie wiem czy tak się da zrobic
Edytowane przez AsassineqOdnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi