Jgndnchs 0 Opublikowano 22 września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 września 2023 Jak zrobić żeby na scorebordzie pokazywało się np ranga "Gracz" zamiast "gracz" że można dodać duże litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 22 września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 września 2023 (edytowane) używasz do tego papi (placeholder api), wystarczy zainstalowac dodatek do lp czy czego tam uzywasz a potem wchodzisz na ich strone i masz liste placeholderow Edytowane 22 września 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jgndnchs 0 Opublikowano 22 września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 września 2023 24 minuty temu, Fendi napisał: używasz do tego papi (placeholder api), wystarczy zainstalowac dodatek do lp czy czego tam uzywasz a potem wchodzisz na ich strone i masz liste placeholderow W seisie mam placehoalder ale bardziej chodzi mi o to żeby były rangi np z dużej litery np ranga Gracz zamiast gracz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 22 września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 września 2023 to zmien nazwe tej rangi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 311 Opublikowano 22 września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 września 2023 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jgndnchs 0 Opublikowano 24 września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2023 W dniu 22.09.2023 o 18:33, Fendi napisał: to zmien nazwe tej rangi Jak to zrobić xd nie mogę znalesc komędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 24 września 2023 Udostępnij Opublikowano 24 września 2023 30 minut temu, Jgndnchs napisał: Jak to zrobić xd nie mogę znalesc komędy przeciez skoro robiles te rangi to masz to pewnie gdzies zapisane lel Jgndnchs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ghgSFGdf 0 Opublikowano 14 października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 października 2023 Trzeba ustawić prefix (/lp group meta setprefix nazwa) dla rangi i potem na scoreboard dać %luckperms_prefix% zamiast %luckperms_rank% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jgndnchs 0
Jak zrobić żeby na scorebordzie pokazywało się np ranga "Gracz"
zamiast "gracz" że można dodać duże litery
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi