FRANEK1602_ 0 Opublikowano 19 września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 września 2023 Da rade ktoś napisać skrypt na komende /dc i /discord która da linka do discorda? Poprawiam formatowanie posta oraz usuwam niezrozumiałą treść(?) Notatka dodana przez Helczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rip_syn0nim 0 Opublikowano 21 września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 września 2023 oto skrypt: jak coś nie działa to pisz command /discord [<text>]: aliases: dc cooldown: 4 seconds cooldown message: &bPoczekaj Chwile zanim użyjesz tej komendy ponownie trigger: send "<tooltip:test><url:tutajlinkdc>" Poprawiam formatowanie kodu skryptu Notatka dodana przez Helczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 21 września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 września 2023 Mozesz od razu dodac do tego tooltipa zeby po wcisnieciu w link od razu otwieralo to zaproszenie https://skript.pl/temat/45263-pomoc-skrypt-na-odsyłacz/ Tu jest napisane jak to zrobic jezeli nie umiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rip_syn0nim 0 Opublikowano 21 września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 września 2023 3 minuty temu, Fendi napisał: Mozesz od razu dodac do tego tooltipa zeby po wcisnieciu w link od razu otwieralo to zaproszenie https://skript.pl/temat/45263-pomoc-skrypt-na-odsyłacz/ Tu jest napisane jak to zrobic jezeli nie umiesz ja już tam dodałem jak dobrze zrobiłem to git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FRANEK1602_ 0
Poprawiam formatowanie posta oraz usuwam niezrozumiałą treść(?)
Notatka dodana przez Helczyk
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi