Michalij 0 Opublikowano 1 września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 września 2023 Cześć! Potrzebuję pomocy z dość prostym jak się wydaje skryptem. Chodzi o zablokowanie możliwości wchodzenia do Endu. Tak wiem, że mam tą możliwość w bukkit.yml ale chcę, żeby gracze z permissia end.enter mogli nadal wchodzić. Dzięki wielkie z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 1 września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 września 2023 (edytowane) on portal enter: event-world is "world_end" if player has permission "end.enter": send "&eWszedłeś do endu!" stop else: teleport player to location(100,70,100) send "&cNie możesz tu wejść" Wpisz swoje kordy w miejsce gdzie ma tepać gracza, na np spawn np location(100,70,100) podmien na location(500,76,200) Edytowane 1 września 2023 przez Fendi Michalij 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Michalij 0
Cześć! Potrzebuję pomocy z dość prostym jak się wydaje skryptem.
Chodzi o zablokowanie możliwości wchodzenia do Endu. Tak wiem, że mam tą możliwość w bukkit.yml ale chcę, żeby gracze z permissia end.enter mogli nadal wchodzić.
Dzięki wielkie z góry!
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi