Skillek 4 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2023 Witam, jestem osobą zajmującą się tworzeniem serwerów przez około 6 lat (z przerwami). Ruszam z nowym projektem, aktualnie pracuje nad serwerem i wszystko idzie pomyślnie. Do pomocy poszukuje: - Budowniczych (najlepiej dwóch-trzech. Jestem w stanie postawić serwer i wgrać potrzebne pluginy.) - Drugiej ręki (osoby, która będzie pomagała mi w tworzeniu serwera i nie tylko. Od takiej osoby wymagam dosyć sporej wiedzy jeżeli chodzi o tworzenie serwerów minecraft, jak i sporej wiedzy ogólnej) - Administracji (nie mam wymagań co do wieku, ważne aby taka osoba była ogarnięta i w miarę doświadczona) - Osób do discorda (osób, które mają duże doświadczenie w tym zakresie.) Serwer ma potencjał, jest robiony innowacyjnie. Potrzebuje tylko pomocy ludzi których wymieniłem powyżej. O kontakt proszę na: Discord: ! omg Skillek#1064 Mail: [email protected] Nie kontaktujcie się ze mną tutaj, mogę nie odpisywać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fendi 173 Opublikowano 1 września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 września 2023 Tryb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skillek 4 Opublikowano 2 września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 września 2023 20 godzin temu, Fendi napisał: Tryb? Zapraszam do kontaktu na discordzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fendi 173 Opublikowano 2 września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 września 2023 Po co mam tracić czas w przypadku gdy nawet nie wiem na jaki tryb się zgłaszam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi